DOWN-TOWN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Down-Town. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 15:49 Heel vriendelijk
30 aug 2023 om 9:57 geen aanrader !!!
12 apr 2023 om 22:25 Zoals altijd nam ik tagliatellie met zalm . Bezorgtijd zeer goed en supervriendelijke koerier maar de eerste keer sinds jaren dat dit NIET ok was … saus was zuur / geel !!
27 jan 2023 om 20:37 We hadden besteld voor 18.30 levering was een groot half uur later Pizza was niet meer zo warm
15 jan 2023 om 23:54 Droog vlees, lauwe frieten en enorm duur. Tegenvaller! Delivery ook 30min over te laat.
22 dec 2022 om 18:09 Heerlijke pizza’s en snelle levering. Herhaling vatbaar
8 dec 2022 om 19:41 Had mix grill besteld alles was al eens gebakken , al het vlees was droog en uitgebakken. Vraag mij af hoe dikwijls het al gebakken was. Wij bestellen zeker niets meer .
1 dec 2022 om 22:10 Bezorgtijd is lang en de frieten waren koud
15 okt 2022 om 16:40 Ik bestelde vol-au-vent met kroketten. Twee burgers en calamares. Ik kreeg een grote zak lauwe frieten met een potje mosterd, een portie calamares en twee burgers voor 57,85€. Wat een ripp-off. vol-au-vent en kroketten ontbraken. -16,00€
25 jul 2022 om 8:44 vriendelijke levering
22 jun 2022 om 19:37 The chicken sandwich is very spicy, so that pepper removes any other flavor from the burger. it's an "Asian" pepper that I'm not used to eating. The meat dish was ok. I consider the prices high and we still have to pay delivery fee.