DOWN-TOWN

DOWN-TOWN Down-Town

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 97 beoordelingen
9 okt 2021 om 17:35 Nooit meer! Gaat nergens over beter sluiten die zooi
26 sep 2021 om 14:25 Het eten was meer dan een uur te laat. Als we de deur open deden en vertellende dat het wel zeer lang duurde lachte de bezorger ons gewoon uit. Het eten was niet warm en het vlees taai. Voor de prijs dat je betaald verwacht je dat het in orde is .
18 sep 2021 om 22:44 Na 2.35 u een zeer onvriendelijke bezorger aan de deur gekregen. Eten was enorm telaat maar wel lekker en warm. De frieten waren wel minstens 3 keer gebakken ... de ribben hebben onze avond toch een klein beetje goed gemaakt. Jammer
22 aug 2021 om 15:43 Was goed warm maar de ribs waren als pap en vet jammer
8 aug 2021 om 15:06 Heel vriendelijk en heel lekker!! Porties zijn aan de kleine kant in vergelijking met de prijs.. Wel snel bezorgd enzovoort. Sla-tje niet bijgeleverd en dan blijf ik vallen over de prijs.. Voor deze prijs verwacht je dat alles tip top in orde is.
8 aug 2021 om 8:16 Enorm onvriendelijke mensen voor de levering en saus was volledig uitgelopen waardoor er nog amper saus bij het eten was maar vooral aan onze handen hing bij levering
25 jul 2021 om 15:53 Was optijd en warm ! Alleenn veel. Vet aan de ribben
14 jul 2021 om 4:06 Geen opmerking. Buiten heel lekker en vriendelijke bezorging dus geen klachten
28 jun 2021 om 21:45 Van de 3 bezorg restaurants is Down Town beste prijs, lekker eten ( scampi look scampi down Town ) vriendelijke bezorger ,, , een echte aanrader voor als je eten laat leveren aan huis in Sint- Laureins !!!
26 mei 2021 om 11:19 Er was lekker. Helaas geen maio bij de frieten.
25 apr 2021 om 10:31 Altijd mooi op tijd en lekker eten
21 apr 2021 om 19:23 Het eten werd snel geleverd! Was super Lekker en vooral heel veel!! Hier bestellen wij zeker en vast nog! Heel erg bedankt!